Najnovšie recenzie zo sekcie Nosové kvapky, spreje a oleje
- Rýchlosť ucinku
- Ubrať mentol
Obal a vzhľad je fajn. Sprej , uchytenie dvoma prstami je dobre. Len vadí mi množstvo mentolu. Radšej pridať bylinky . Skúsil by som zmeniť uzáver. Ten som stratil hneď po otvorení a skúsil by somho spraviť tenší a dlhší . Inak je fajn . Nič ďalšie nemôžem vytknúť .
- Otestovala som Virosto nosný spray s pozitívnym výsledkom, absolútne nemám čo vytknúť, uvoľni nádych nosom, akurát má trochu horkastú príchuť. Malé balenie sa zmestí aj do kabelky.
- Nevidím žiadne mínusy.
Tento produkt mi doporučili známi priatelia na facebooku a dali mi tento otestovať. Dýcha sa nosom o niečo lepšie. Je faň ho mať doma v lekárničke.
- Nic
- Stipe
- Neuvolnuje upchaty nos
Neviem, ci mam taky citlivy nos, ale Virostop nosovy sprej ma priserne stipal. A to je urceny pre deti od troch rokov. Skusala som ho aj ako prevenciu (nepomohol) aj pri nadche. Upchaty nos neuvolnil, musela som siahnut po mojom overenom spreji do nosa.
- prirodne zlozenie
Velmi ucinny produkt po uziti velmi rychle zotavenie, udrziava sliznicu vlhku a jedine co sa mi na spreji nepacilo, sice kratke ale stipanie v nose, inak velmi prijemna vôna. Jednoducha aplikacia, strek je velmi jemny a aj dlzka aplikatoru je vhodna pre kazdeho.
- Jemnosť spreja
Používam ho pri každom náznaku prechladnutia, zatiaľ vždy zabral a pomohol zabrániť infekcii dutín, Je výborný pri prevencii, rýchlo zaberie, hneď je cítiť úľavu. Je Super po každej stránke. Aj dĺžka koncového spreju do nosa, Produkt je veľmi účinný pri aplikovaní hneď v začiatku nástupu nádchy. Mám dobrú skúsenosť aj ako s prevenciou. Určite treba vyskúšať, je cenovo dostupný a zatiaľ najlepší nosný sprej.
- Účinnosť
Používam Virostop nosový sprej ako prevenciu v tomto chrípkovom období. Pri nádche je účinný. Veľkou nevýhodou je že sprej nieleže steká do hrdla ale aj štípe, takže tým pádom to neodporúčam hlavne deťom. Veľké plus je pre mňa prírodné zloženie spreja. Spolu so sprejom do hrdla je to super prevencia.
- Balenie
- Nepríjemné štípanie
Bohužiaľ, tento sprej som vôbec nemohla používať, pretože ma po vstreknutí do nosa z neho veľmi štípala nosová sliznica. Pravdepodobne to ale bude tým, že som alergička a mám dlhodobé problémy s nádchou. Je to škoda, pracujem totiž v nemocnici a každá ochrana pred vírusmi sa hodí.
- Nevyteká
- Dobre strieka aj keď dieťa leží
- Má kryt
- Výhodná cena
- Lahka aplikacia
- Nestipe v nose
- Rýchly účinok
- Uvolnuje upchaty nos
- Nenasla som ziadne zapory
Nosovy sprej virostop ma milo prekvapil. Pouzivala som ho ked mala dcerka nadchu a pekne ho znášala,cize ju ani nestipal v nosteku. Lahko sa s nim manipuluje, ucinok je pomerne rychly a pekne uvolni nostek. Nadcha bola celkom rychlo prec. Dokonca nam krabicka z neho posluzila aj ako hračka ?
- To Sila
- Pozrieť sa, vyzerať
- Design
Veľmi dobré, môžem len odporučiť. Veľmi mi to pomohlo s neustálym upchatím nosa. Používa ho aj moja vnučka a naozaj to pomohlo aj jej. Odporučil som to aj svojim priateľom, ktorí mi aut povedali, koho mám vyskúšať. Dúfam, že sa im to tiež páči. Ako som povedal, môžem to len odporučiť každému
- Skrátenie trvania nádchy
- Pálenie v nosohltane po aplikácii
Virostop výrazne skracuje trvanie nádchy, zabraňuje rozšíreniu infekcie do dolných dýchacích ciest. Používané aj ako prevencia pri styku z chorým z pozitívnym efektom. Nevýhodou Virostopu je pocit pálenia v nosohltane po aplikácii. Tak isto výhodou je že sa smie užívať pre deti od 3rokov, čo je veľké plus v období respiraných ochoreniach prenášaných aj v detskom kolektíve.
- veľkosť balenia
- prírodné zloženie
- zvlhčuje sliznicu
- máličko zaštípe ale za chvíľočku to prejde
Produkt je kvalitný. Plusom je prírodné zloženie. Uvoľňuje nos, dobre sa po ňom dýcha, zvlhčuje sliznicu. Doporučujem použiť na začiatku ochorenia, pri nádche. Mne zabral. Trošku zaštípe , ale po chvíľočke to prejde. S týmto produktom som spokojná a určite si ho este kúpim.
- Nezanechaval neprijemnu "pachut"
- Stipal aj v zdravom nose, v chorom to bolo neznesitelne
Virostop som zacala uzivat zdrava ako prevenciu. Sprej v nose stipal, no kratko po aplikacii nebolo citit nic neprijemne (ani neprijemna chut, ani vona).
O par dni som vsak ochorela. Zvysila som frekvenciu pouzivania podla navodu, no napriek tomu ma trapili bolesti hlavy a tecenie z nosa. Manzel ktory virostop neuzival mal miernejsie priznaky ako ja. Po par dnoch choroby som musela virostop prestat pouzivat, lebo na podrazdenej sliznici nosa stipal tak, ze sa to nedalo vydrzat (a jeho efekt som ziadny nevidela).
Pri mojej konkretnej skusenosti teda vobec nefungoval a tiez by som ho neodporucala pre deti (je vhodny od 3 rokov) kedze kratko po aplikacii neprijemne stipe.
- Áno
Virostop odporúčam každému kto má ťažkosti z nádchovou, alebo momentálne bojuje s chrípkou. Zabíja účinne vírusy aj baktérie a mne pomohl pri boji s chrípkou. Uľavilo sa mi. S výrobkom som spokojná. Pri výbere ma zaujala hlavne účinnosť a dizajn výrobku.
- Tvar pacil
- Moc nie. Na upchaty nos nepomohlo
Stipalo to ale zas lepsie zo mna vysiel hlien. Ale na upchaty nepomohlo. Vobec. Taky tlak som ciyila vnose po tom.
Detom vobec nepomohol na upchaty nos. A to som striekala kazdu hodinu. Hlien vysiel lepsi. Aj ho zafarbil troska ale nic moc. Nadhu odobral lepsilo sa to. Ale eate fukam nos.
- relativne dlho vydrzi
- Rýchly účinok.
- Jednoduché použitie
- Poistka proti náhodnému použitiu
- Okamžitá úľava
- trosku stipe, takze je tazsia spolupraca s detmi, ale da sa to
- trochu visia cena
Super po každej stránke. Aj dĺžka koncového spreju do nosa, aj sa mi po niekoľkých dňoch uľavilo. Trochu štípe aj deťom ale im ties pomohlo. Každopádne padne je super môžem odporučiť. Aj bolesť hlavy zmizla us tak bolesť nebola tak veľká . Nádcha mi trochu zmiernila. Len ta cena je trochu. Veľká.
- účinné bylinky
- ako prevencia ok
- štípanie
- neuvoľní nos ako iné spreje
Vadilo mi, že po vstreknutí do nosa som pociťovala štípanie. Bylinky, ktoré sprej obsahuje môžu byť veľmi prospešné výraznejšie pri prevencii ako už pri liečení nádchy, keďže mne v tomto procese veľmi nezabral. Navyše uvoľnenie nosa nebolo tak výrazné ako pri iných sprejoch čo mi tiež vadilo.
- rýchlosť úľavy
- štípal v nose
Na nosovom spreji Virostop sa mi páči jeho účinok ale aj názov. Fakt sprej napovedá účinkom a povie vírom stop. Odporúčam všetkými desiatimi na nádchu v útlom ale aj v pokročilejšom štádiu. Jemne štípe v nose ale nie je to nič na čo by sa nedalo počas tej choroby zvyknúť.
- Bylinkové zloženie
- Presné a jednoduché dávkovanie
- Štípanie po streknutí
Nosový sprej som vyskúšala počas manželovej choroby- dostal Covid. Zhodou okolností sme si ten istý sprej strekli už v čase, keď si ešte test nerobil. Nakoľko zabraňuje prenikaniu vírusov do tela, účel skutočne splnil. Mala som možnosť ho použiť aj počas svojej choroby- mala som upchatý nos, tu už však účinný nebol. Všeobecne po streknutí sprej štípe cca 10 sekúnd, no pri podráždenej nosovej sliznici sa to štípanie už zvládnuť nedalo. Vo všeobecnosti ho ako prevenciu môžem len odporučiť.
- Jednoducha aplikacia,
- Rychla ulava
- Nieje čo vytknut
Pri používaní produktu ako prevencia pred chrípkou a covid 19,som zistil štipľavý pocit v nose po použití produktu ,na ktorý si človek asi rýchlo nezvykne.Okrem stiplaveho pocitu som nemal žiadne netradičné príznaky.Ziadne vzlastne príznaky som nepostrehol.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »