Najnovšie recenzie zo sekcie Nosové kvapky, spreje a oleje
Dobrý produkt
Na suchý nos dobrý.
- Super čistenie nosných dutín.
- Neboôa na slov.trhu ale v ČR
Mám rada produkty Dr Weis, sú účinné a spoľahlivé a nemusela som ich zháňať po lekárňach, vybrala som si vhodné výrobky z letáku a s vašou lekárňou mám dobré skúsenosti
- zaberá na nádchu
ok
- Používame ho asi pol roka celá rodina a sme s ním spokojní.
funguje
Pouziva manzelka nie najlepsi neodporuca
- Dobra cena a kvalitny produkt
- Super na kazdodennu hygienu nosa
- Pouzivame na hygienu nosa pri nadche - virusovej, alergickej. Dobre preplachne nos
- Velke balenie za dobru cenu
- Pri stlaceni trysky je mokra aj flasa a roztok tecie aj po nej. Nevadi - utrieme :)
Super, na peľové alergie zabralo perfektne aj bez doplnkovej liečby
- spokojnosť
- Účinkuje
Super dobré balenie.
- Obsahuje viacej soli ako phisiomer
- lahka manipulacia
- pomerne lahka aplikacia - len 2x denne
- naozaj vidno efekt, dcera je menej chora,a ked aj je, tak choroba prejde rychlejsie s minimom soplov
- vyssia cena
- nutnost skladovat v chlade - neda sa cestovat atd.
Produkt som skusila na odporucanie detskej lekarky, kedze moja 2,5r dcerka byvala po nastupe do kolektivu velmi casto chora na dychacie cesty aj s potrebou ATB liecby.
Aplikácia trvá 3 mesiace vzdy 1tyzden a potom 3t pauza.
Manipulacia je jednoducha, roztok pripravite rychlo. Trochu horsie je to s aplikaciou v sprejovej forme, lebo roztok mierne zapacha (ale to je v poriadku, su tam prospesne bakterie a tak to ma byt) a navyse je studeny kvoli skladovaniu v chladnicke; takze nie kazde dieta si ho da ochotne aplikovat. Ale dcerka to zvladla. Pomohli nam nalepky a lentilka za odmenu. Uz po 2 aplikacii som videla, ze dcera zvlada bezne respiracne virozy lahsie a rychlejsie. Teraz davam tretiu aplikaciu. Verim, ze choroby zvladneme uz len a len lepsie :)
Ľahká manipulácia, príjemné zloženie, rýchly účinok.
Vsetko super kvalutne veci
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »