Najnovšie recenzie zo sekcie Nosové kvapky, spreje a oleje
Najlepší koncentrát na výplachovanie nosa, prírodný žiadna chémia
Produkt odporúčam...
Zatial spokojnost, užívame krátko.
- Doporučený lekárom, vyskúšaný, ideálny presne na moje problémy
- Ako prevencia alebo liečba nádchy
- Žiadne, možno niekomu prekáža bazenovy zápach
Odkedy používame Actimaris, úplne sme eliminovali bežné spreje na nádchu
vôbec nepomohli proti chrápaniu....
Produkt je vyhovujuci. Nedraždi nosnú sliznicu, lebo obsahuje olejček.
Je ok
nie je návykový
- Veľmi dobrý účinok
- super
- Super vyrobok
- Malé balenie
- Prírodné zloženie
Je to šikovné malé balenie. Používanie ako bežný nosový sprej, ale s tým rozdielom, že je s morskou soľou a má prírodné zloženie. Nečakal som takú rýchlu účinnosť od prírodného produktu. Už nemusíte kupovať veľké spreje s morskou soľou. Táto šikovná malá náhrada je skvelá.
- Nenavykovy
- Nie je vhodný pre menšie deti
Chcela by som sa podeliť o veľmi pozitívnu skúsenosť s nosným sprejom od Physiomer . Konkrétne sa jedná o Physiomer Express . Jeho účinky su výborné, pomohol mi s upchatým nosom veľmi rýchlo som pocítila úľavu od jeho použitia. A morská voda k tomu prečisťuje moje nosné dutiny za mňa super. Určite keď minieme dokúpiť ďalší
- Nespôsobuje závislosť
- Ideálna veľkosť balenia
- Jednoduche použitie
- Nevhodné pre malé deti
Rýchlosť úľavy tohto spreja bola naozaj rýchla, keďže som mala upchatý nos vyše 3 týždňov, hneď po prvom použití som cítila zlepšenie.. zloženie výrobku je prírodné, čo nám celej rodine vyhovuje a navyše neobsahuje látky, ktoré spôsobujú závislosť. Veľkosť balenia je ideálna a jednoducho sa používa.
- Samé výhody
- Nevidím a nepoznám žiadne
Jedná sa o dobrý produkt, ktorý si poradí aj s hustými hlienmi a vyčistí poriadne nos nevysušuje a ani nedráždi nosovú sliznicu pri častom používaní.
- uľavuje upchatý nos rýchlo vás zbaví nádchy príjemná mentolová vôňa neštípe
- Nepomáha pri bolesti hlavy
S produktom bola naša rodina veľmi spokojná rýchlo sme sa zbavili nádchy a upchatého nosa čo u iných to nezabralo má to praktické balenie neštípe a oceňujem mentolový nádych
- Rýchly účinok
- Dobrá cena
- Prírodné zloženie
Skvelý sprej do nosa s prírodným zložením, takže sa nemusíme báť, že ostaneme na ňom závislí :) Naozaj rýchlo účinkuje v porovnaní s bežným silným sprejom do nosa. Odteraz je to náš nový pomocník v domácej lekárničke. Príjemný sviežy pocit a stačí len 1 strek.
- rýchly účinok
- príjemná vôňa
- vhodný aj pre staršie deti
- jednoduchá aplikácia
- ideálna veľkosť balenia
- nevhodné pre maličké detičky
Omega Pharma -Physiomer Express 20 ml je produkt s veľmi rýchlym účinkom uvoľnenia dutín .Zanecháva príjemný pocit v nose ,uvoľňuje aj bolesť hlavy. Ideálna veľkosť balenia .Jednoduché používanie aj pre deti .Za výhodu považujem aj to že sa dá používať dlhodobo a nie je návykový...Vrelo odporúčam
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »