Najnovšie recenzie zo sekcie Nosové kvapky, spreje a oleje
- Výborný pre začiatočníkov v preplachovani nosa :-)
- Pomáha mi
- Pomáha mi
- Zatiaľ užívam len sprey do nosa a pastilky a veľká spokojnosť
Sterimar nosný sprej 100 ml
Pridané: 4. novembra 2023
(naposledy upravené 4. novembra 2023)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Good spray for clearing the nose
- mala ucinost
- Efektívnosť
- Prakticke dávkovanie
Efektívne pomáha vylúčit hlieny počas zápalu nosovych dutín a tym skracuje chorobu.
nedráždi a nevysušuje
- Výborný sprej na každodennú hygienu
- Deti ho dobre znášajú
- Cena je výborná
- Jednoduché
- Hygienické
- Spratné
- Zvladne to aj dieťa
- Super to prepláchne nos
- Všetky hlieny vyplachne von
Som velmi spokojná, pri chorkbe nám to velmi pomáha, a samozrejme dúfam, že to bude aj vhodná prevencia. Dokonca aj synovi sa to páči. Zbaví sa hustých hlienov jednoducho a bez namahania.
Som spokojná.
Odporúčam ale pri zápaloch dutín s alergii už niej taky účinný, skôr preventívne ..
- Šetrné k dieťaťu
Spoľahlivo čistí a neubližuje
- Takmer vždy strekne do očí.
Nemá striekať do očí. Avšak neprestane striekať a takmer vždy strekne do očí. Myslím si, že je to nebezpečné. Mal by byť označený, že produkuje veľké množstvo tekutiny pomocou plynu aj pri krátkom stlačení.
Z dostupných sprejov lepší priemer. Zo značky Physiomer zatiaľ pre mňa najlepší.
K Physiomeru s eukalyptom sa nevyrovná, to je jednička, škoda že je výpadok tohto tovaru.
Z bežne dostupných všetkých sprejov lepší priemer, kúpil som si ho z dôvodu prijateľnej ceny.
HerbPharma Fytofontana Virostop nosný sprej 20 ml
Pridané: 15. októbra 2023
(naposledy upravené 20. marca 2024)
Zakúpený v Pilulka.sk
- super
- Doma som si prečítala o produkte, v lekárni mi ho nikdy neponúkli, tak isto neponúknu probiotiká k ATB, aby si človek všetko sám vygugliť♀️
pouzivam ho uz roky a nemam problem s nadchami
- prírodná ochrana pred vírusmi
Produkt obsahuje zložku carragelose (morské červené riasy) a pôsobí ako prirodzená ochrana pred vírusmi. Zvlhčuje sliznicu, nie je naň návyk, dá sa striekať v podstate stále, vhodný aj pre tehotné.
HerbPharma Fytofontana Virostop nosný sprej 20 ml
Pridané: 26. septembra 2023
(naposledy upravené 26. septembra 2023)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
dobra prevencia a ocista po prichode z vonkajsieho prostredia ...
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »